Életem első jó ajánlása

Az ember élete során számtalanszor kerülhet szorult helyzetbe. Rémálmainkban jöjjön elő, mikor történetesen lerobban az autónk vagy épp defektet kapunk az út szélén, beázik a lakás vagy bármilyen más probléma üti fel a fejét otthonunkban, és ide tudjuk sorolni például azt is, hogy ha elromlik a telefonunk, vagy történetesen betörjük például a kijelzőt. Hihetetlen helyzetekben tudnak ezek a dolgok megtörténni velünk, és a legrosszabb az, ha azt sem tudjuk hova forduljunk segítségért, ki az, aki professzionálisan segíteni tud nekünk.

Én például nemrég úgy jártam, hogy egy nagyon fontos üzleti nap előtt, aminek minden információja a telefonomban volt tárolva, leejtettem azt, és csúnyán összetört a kijelző. Persze még elfogadható lett volna, ha mondjuk legalább egy-két információt látok a kijelzőn és át tudom magamnak küldeni mondjuk emailen, de még ennyire se volt sajnos használható a telefon, mert azonnal vágta az ember ujját, ahogy hozzáért.

Mondanom sem kell, hogy kétségbeesetten hívtam fel az egyik nagyon jó ismerősömet, hogy adjon segítséget és mondjon egy telefon szervízt, mert szükségem lesz a telefonra. Ő az androidszerviz csapatát ajánlotta, és mondhatom, hogy maximálisan elégedett vagyok velük. Én ki merem jelenteni, hogy ők az egyik legjobb samsung telefon szervíz budapest egész területét tekintve.

Hihetetlen gyorsasággal és pontossággal, nagyon kedves fogadtatással és maximális segítőkészséggel fogadtak, amit sosem fogok nekik elfelejteni, hiszen még amellett, hogy megcsinálták a telefonom, ami jobb, mint új korában volt, még nyugtattak is, hogy minden rendben lesz, mindenkivel előfordul az ilyen, és ők bizony azért vannak, hogy ilyen helyzetekben is profi segítséget tudjanak nyújtani. Mindenkinek meleg szívvel csak ajánlani tudom őket, biztosan nem fognak csalódni bennük. Én nem szeretem az ajánlásokat, de ez valóban életem legjobb ajánlása lett.