Nem bántam megy hogy őket választottam!

a fővárosba, még fogalmam sem volt, hogy nem az általam rettegett munkaszerzés lesz a legnagyobb feladat és a legnagyobb mumus számomra, hanem bizony a lakáskeresés fogja legjobban megkeseríteni az életemet. Persze gondoltam, hogy azért árban is megfelelő és minőségben is tökéletes lakást nehéz lesz találni a pesti utcákon, azonban koránt sem gondoltam volna azt, hogy a magánhirdetések ennyire ferdítve lesznek és ilyen sok csalódás fog érni nem csak a megtekintések, hanem a kapcsolatfelvétel és az egyeztetés során egyaránt. Elkeseredettségemnek minden barátom és ismerősöm számára hangot adtam és nem is volt hiábavaló. Hihetetlen jó tanácsot kaptam ugyanis.

Én sosem gondoltam volna, hogy létezik olyan szervezet, csapat vagy csoport, cég, aki azt tűzte ki célul, hogy profi szolgáltatás keretében a kiadó szoba bérlés lehetőségei közül segít minőségi választásra jutni. Ha tudtam volna, hogy ez a csapat hihetetlen gyorsan és ennyire eredményesen, ilyen komoly költségcsökkentés mellett tud kiadó albérlet helyett a kiado szoba 9 kerulet vonatkozásában döntésre jutnom, már azonnal csak őket kerestem volna fel. Ők ugyanis a Global Best Property Zrt. képviseletében pontosan ebben segítettek nekem. Hatékony és profi munkájuknak köszönhetően nem egyedül kell élnem, hanem egy szuper lakóközösségbe kerülhettem be, ahol igazán élvezem az életet, ahol barátokra találtam, és persze az sem elenyésző, hogy így nem kell egy teljes albérlet árát kifizetnem a lakhatásomra, a kiadó szobák ára sokkel kedvezőbb a hozzám hasonló embereknek, és majd hogy ugyanolyan kényelmet biztosítanak, mint a saját albérlet adna.

Én csak javasolni tudom mindenki számára, hogy ha nem kiemelten fontos, hogy egyedül lakjon, akkor egyrészt válogasson a budapest kiado szoba kínálatból, hiszen jóval kedvezőbb paraméterekkel elérhetők a szobák, másrétszt pedig keresse fel a kiadoszoabaduapest.hu csapatát, mert biztos vagyok benne, hogy náluk jobb segítséget jelenleg senki sem tud nyújtani a budapesti ingatlanpiac területén. Aki gyors és tökéletes eredményt szeretne csakis őket keresse fel! Nem fogja megbánni!