De vajon mi lehet ez?

Az ember amikor még fiatal azt hiszi, hogy szüksége van egy férfire ahhoz, hogy valóban boldog és kiegyensúlyozott életet tudjon élni. Aztán később rájön, hogy pont addig volt ez meg neki, míg nem találkozott a férfivel, viszont nem tudna nélküle élni, mert üres lenne nélküle és unalmas is az élet. Egyre inkább rájön, hogy minél inkább hagyja magát sodorni a humor felé a férfi dolgait tekintve, minél lazábban veszi a hihetetlen dolgait, annál színesebb és vidámabb lesz az élete. Később pedig már egészen jól is használja ezt, és néhány dologban játékba kezd. Mint ahogyan én is tettem ezt valamelyik nap a legújabb rendelésemmel.

Én ugyanis imádom az új dolgokat kipróbálni. Nagyon szeretek találmányokat tesztelni, mindig hihetetlen izgalom van bennem az iránt, hogy vajon beválik-e, beváltja e a hozzá fűzött reményeket, vagy épp használhatatlan lesz, és pénzkidobásként fogom értékelni. Mindig hihetetlen izgalom ez számomra, és én ezt igazán nagyon szeretem.

Valamelyik nap pedig megrendeltem életem első cipőkhöz fűződő termékét, ami nem volt más, mint sarokvédő cipőre. Furcsán tekintettem erre a termékre, mert azt gondoltam, ilyen a gyerekeknek van, de aztán belegondolva, ha nekik működik, miért is ne működhetne nekünk felnőtteknek is a vezetésnél?

Természetesen amint kibontottam el is kellet rohannom, és elfelejtettem eltenni, na és persze felvenni is, így hát arra értem haza, hogy a férjem forgatgatja ezt a kis heelgood terméket és azt a választ fejtegeti magában, vajon mi lehet ez?

Nekem ez egészen szórakoztató volt, és úgy döntöttem viszek egy kis színt az életünkbe, és ajánlottam neki egyet a kedvenc sörválogatásából, ha kitalálja. Mondanom sem kell, hogy azonnal felcsillant a szeme, de a valód megoldás csak az internet segítségével érkezett meg számára, már elég ideges állapotban. Én nagyon jót szórakoztam, ő megismerte a terméket, a sört pedig megkapta, mert hát a jó házasság már csak ilyen.