A kedvenc illatom lett

Az ember, ha találkozik a nagy ő-vel, a férfival, akire úgy érzi mindig is vágyott, és közös életbe kezdenek, tehát jól alakulnak a dolgok és minden teljesen rózsaszín, nem is gondolná, hogy egy-két hónap múlva ez a helyzet megváltozik, és bár nem romlik meg a kapcsolat, de előjönnek a szürke hétköznapok, a szokásos viták és az egyet nem értés néhány dologban, a helyzet pedig csak fokozódik, hogyha az összeköltözés szóba jön, vagy épp megkezdődik a közös élet kialakítása. Ez egyébként teljesen ésszerű és ha úgy tetszik törvényszerű is, hiszen egyre több helyzet adódik arra, hogy kikristályosodjon, valamiben a két ember nem azonos ízléssel rendelkezik, vagy nem ért egyet. Mi sem voltunk ezzel másképp, és az első szóváltás alkalmával én nagyon meg is ijedtem. Eszembe jutott, hogy talán nagyon gyorsan ugrottunk bele az összeköltözésbe, talán mégsem annyira erős a kapcsolat, mint ahogyan azt gondoltuk.

Ahogy a párom haza érkezett egy kis dobozkát tartott a kezében másnap, mégpedig egy kis ajándék volt benne, egy parfüm, az avon attraction parfümje. Elmondta, hogy azért rendelte, és azért szeretné átadni, mert szeretné, ha ez az illat, ami neki is nagy kedvence, ha tetszik, akkor az új házhoz és az új, közös otthonunkhoz kötne. És hogy tudja, hogy nem zökkenőmentes az összeköltözés, de ettől független mindig hogy ő nagyon szeret és tudja, hogy együtt mindent meg tudunk oldani és mindent meg tudunk beszélni egymással. Mindenben lesz közös nevezőnk.

A parfüm azóta a kedvenc illatom lett, mondanom sem kell, a kapcsolatunk pedig egyre erősebb lett és remélem még lesz is, és nagyon sokáig fog tartani. A közös életterünk kialakult, és most már tudjuk, hogy tényleg mindkét félnek engedni kell a közös dolgok kialakulásához. Nem félek már én sem, bízok magunkban és a közös életünkben, hogy mindent meg tudunk ketten oldani és kéz a kézben szép jövő vár ránk.