A kedvenc nappali krémem

Én sosem voltam az a típusú kislány, aki mindenféle krémekkel szereti kenegetni magát. Pedig édesanyámnak számtalan kréme volt, már csak azért is, mert iszonyatosan érzékeny volt a bőre, ezért mindent megtett, hogy valahogyan védeni tudja a mindennapok során, nem csak a smink okozta kellemetlen hatásoktól, hanem a naptól is, ami edzőként folyamatosan bántotta az arcbőrét. Egyszóval rengeteg kérme volt otthon, olyan is, amit még én is használhattam volna, de valahogy nekem ez sosem tetszett. Kellemetlen érzés volt bármit az arcomra kenni, és még kellemetlenebb érzés volt az utána az arcomon maradt ragadós érzés.

Mostanra azonban már rájöttem, hogy egyrészt megfelelő és hihetetlen minőségű krémek segítségével nem marad kellemetlen érzés az arcbőrön a krém használata után sem, másrészt pedig hatalmas segítség az emberi arc számára a mindennapos megterhelés mellett egy-egy jó arcradír és hidratáló krém használata. Sokkal puhább és kellemesebb tapintású lesz utána az arcbőröm, nem beszélve arról, hogy sokkal ellenállóbb lesz a pattanások és miteszerek támadásának is.

Most pedig azt hiszem megtaláltam az örök kedvencemet, az avon faberlic nappali arckrémének személyében, ami pont az én arcomra van kitalálva, hiszen vegyes arcbőrre fejlesztették ki, így teljesen megfelelő a mattító hatása és egyben a vízháztartását is segít fenntartani az arcbőrömnek. Imádom, hogy nem hagy zsíros nyomot, és azt is, hogy amióta használom nincs kiszáradva az arcom. Eddig sokat küzdöttem azzal, hogy a smint feltételekor a szárazságot próbáltam először egyensúlyozni az arcomon. Most már semmi ilyen problémám nincs. Csak ajánlani tudom mindenki számára. Biztos vagyok benne, hogy sok nő számára legalább akkora segítséget nyújtana az arcának ápolása során, mint nekem.